Over EO E-service

Wie zijn wij?
EO E-service is sinds 2014 actief onder deze naam. Het bedrijf is origineel gestart als elektronica onderdelen webwinkel, met de naam Elektronica Onderdelen. In 2008 is het overgenomen door Luuk Wolters en is de webwinkel nog een aantal jaren voorgezet.

In 2014 is gekozen om over te gaan van enkel verkoop naar levering, installatie en service. Elektronica Onderdelen, gaat verder als EO E-service en gaat verder in de elektrotechniek branche.

Wat doen wij?
Wij leveren oplossingen voor huisinstallaties, utiliteit, domotica, data en security. Hiermee hebben we een uitgebreid scala aan activiteiten, zodat we een totaal leverancier kunnen zijn. De afgelopen jaren wordt energie en het verbruik hiervan steeds belangrijker, door het toepassen van slimme technieken kunnen wij bijdragen aan het besparen van energie.

Zo helpen we mensen van het gas af door het aansluiten van inductie kookplaten en het aanleggen van elektrische (vloer)verwarming. Verder door het toepassen van domotica kunnen we het comfort van uw woning of bedrijfsruimte verhogen en kunnen we door slimme sensoren en programma’s voor energie besparing zorgen.

Ook is veiligheid en het gevoel van een veilige omgeving steeds belangrijker. Wij zorgen doormiddel van beveiliging middels alarm systemen, camera’s en combinatie met domotica dat uw huis of bedrijfsruimte een veilige thuishaven wordt. Realisatie, onderhoud en volledige service behoren tot de mogelijkheden.

Waar staan we voor?