Opschonen meterkast

Recent hebben wij bij een klant de meterkast opgeschoond. Hier was als achterwand een spaanplaat gebruikt. Echter doordat er een lekkage was geweest is deze vochtig geworden en dit gaf een behoorlijk onprettige geur.

Daarom vroeg de klant ons om de achterwand te vervangen en tevens de zijwanden te bekleden met nieuwe houten platen. Dit hebben wij tot volle tevredenheid van de klant verzorgt en de muren zijn nu bekleed met OSB platen. Hierdoor is de geur weg en alles is weer netjes opgehangen en afgewerkt.

Van het gas af

Wilt u van het gas af? Hierin kunnen wij u helpen. Aansluiting maken voor een inductie kookplaat, aanleggen van elektrische vloerverwarming, installeren van Infrarood panelen, de groepenkast aanpassen voor alle nieuwe apparaten, noem het maar op.

Laat ons uw wensen weten en wij kunnen u een passend advies geven.

Recent geïnstalleerde inductie kookplaat

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

Names EO E-service wensen wij u allemaal fijne feest dagen en een gelukkig nieuwjaar. In 2018 hebben wij een mooi jaar gehad mede dankzij onze klanten. Wij willen u bedanken voor uw vertrouwen in ons

Voor 2019 staan wij weer voor u klaar en gaan er nog een aantal veranderingen plaats vinden. Net aan het eind van 2018 is het gelukt om onze website een update te geven zodat deze weer functioneel is. In 2019 zal deze verder aangevuld worden, met nieuwe inhoud en alle informatie die u nodig heeft. Graag zien wij u terug in 2019!

Welkom op de nieuwe website van Elektronica Onderdelen.

Elektronica Onderdelen.nl gaat verder als EO E-service.

Voorlopig zijn de activiteiten voor de webshop van elektronica onderdelen gestaakt en op dit moment zijn wij volop bezig om EO E-service te ontwikkelen.

EO E-service is er om al uw problemen op elektrotechnisch gebied op te lossen.

Dus zoekt u een oplossing, neem dan contact met ons op:

 

Onze website is nog volop in opbouw, dus er zijn nog zaken die niet geheel naar behoren werken en alle info is nog niet up to date.